Tserwery 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Witam, Tak jak w temacie. Sprzedam udziały w sieci Botownia.pl Trochę o Botownia.pl Sieć istnieje od 2010 roku. Mieliśmy "kiedyś" jedne z najlepszych serwerów w Polsce, aczkolwiek rynek CS 1.6 strasznie upada, wraz z tym były właściciel zaniedbał trochę sieć, ale właśnie staram się odbudować wszelkie kontakty - pierwsze zmiany już widać. Na chwilę obecną posiadamy jedynie 1 serwer, który istnieje dwa tygodnie a efekty są zniewalające. Inne serwery już czekają w panelu, wystarczy poświęcić trochę czasu i doprowadzić je do porządnego stanu. Na czym polega sprzedaż udziałów? Kupując ode mnie udziały w sieci, otrzymujesz 50% udziałów do zarządzania siecią. To znaczy, otrzymujesz: - Dostęp do forum (FTP, serwer WWW) - Dostęp do forum (AdminCP) - Dostęp do wszelakich serwerów (panel, FTP) - Wszelkie prawa do zarządzania forum i serwerów (oczywiście poza zgodą głównego właściciela). Jeśli jesteś poważnie zainteresowany ofertą, skontaktuj się ze mną poprzez Prywatną wiadomość, bądź inną metodą. Preferuje PW, po czym możemy później przejść do wygodnej formy komunikacji. Cena: 500 zł Masz więcej pytań, propozycji? Nie bój się i proponuj! Na wszelkie możliwe oferty staram się odpowiadać jak najszybciej. PS Jeśli jest ktoś zainteresowany kupnem całej sieci, również zapraszam na PW. Czekam na propozycję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tserwery 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Za całą sieć życzę sobie 1000zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Ty to umiesz rozweselić człowieka z samego rana . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Jeśli sieć taka, ja opieka nad forum NC+, to chyba z daleka trzeba omijać. Dla tych, co nie pamiętają: http://www.webhostingtalk.pl/topic/47893-oferuje-pomoc-techniczna-twojego-forum/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Udziały no to już jest level hard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Jeśli sieć taka, ja opieka nad forum NC+, to chyba z daleka trzeba omijać. Dla tych, co nie pamiętają: http://www.webhostingtalk.pl/topic/47893-oferuje-pomoc-techniczna-twojego-forum/ Aaaa, to ten. Nazwa usera coś mi się znajoma wydawała. Tupecik ma tutaj wracać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 A ja myślałem że wakacje się już skończyły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Skończyły się bądź skończą się przy najbliższej wywiadówce. Teraz trzeba opylić byznesy stworzone w pocie czoła w okresie wakacyjnym żeby móc co mieć do wydawania w szkolnym sklepiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 (edytowany) Wpłacając 500 zł uzyskam papiery wartościowe dotyczące udziałów w tej "Firmie"? śmiechłem... Edytowano Wrzesień 5, 2014 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Wpłacając 500 zł uzyskam papiery wartościowe dotyczące udziałów w tej "Firmie"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Za co 1000zł Forum bez licencji? 1 serwer Garstka osób? To cos lepszego legalnie za połowe tych pieniedzy stworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Biorę w ciemno. ~wygaśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach