spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Droga administracjo, Czy moglibyście ukryć przycisk ↑ do dodawania reputacji w działach i na postach, gdzie nie ma takiej możliwości? TIA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Pewnie da się zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Chwilę to trwało bo Dawid miał urlop ale powinno działać już zgodnie z planem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2014 Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
projektlukas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2014 A ja mam pytanie, gdzie mogę dodawać punkty reputacji, bo chciałem splusować odpowiedź a nie widzę takiej opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 W sensie, w którym forum? Daj linka do wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bicek 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 Dodawania/odejmowania reputacji jest od xx postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yehaa 57 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2014 ja chyba mam najgorsza reputacje/opinie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach