Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Internet mam z PLAY bezprzewodowy i widzie info: Sorry, something went wrong.We're working on getting this fixed as soon as we can. Go Back Facebook © 2014 · Help Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Spróbuj wejść przez bramkę proxy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can. Go Back Facebook © 2014 · Help Ja mam netie, o 21:55 miałem to samo.... teraz już jest git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Heh już działa ale sporo osób dało mi znaka że padło FB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Ja jedynie wiadomości wysłać nie mogłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 jaaaaaaaaaaa.. tragedia, katastrowa.. normalnie ARMAGEDON. Będzie niezły skok w statystykach samobójstw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Wszystko wiadomo to można już zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sniferek 11 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 (edytowany) http://www.tvn24.pl/awaria-facebooka-w-usa-i-europie,464831,s.html Temat po prostu zakończony. Edytowano Wrzesień 3, 2014 przez sniferek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Nie ma FB to tylko znak że internet się kończy przygotujcie się na najgorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Gdyby padło na dłużej to by się automatycznie zmniejszyło bezrobocie na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Gdyby padło na dłużej to by się automatycznie zmniejszyło bezrobocie na świecie Może nie bezrobocie, tylko zwiększenie produktywności pracowników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Nie nie W niektórych regionach skala samobójstw by była tak ogromna że by zaczęło brakować rąk do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach