Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Witam. Otrzymałem właśnie emaila od WHT (admin@webhostingtalk.pl) WebHostingTalk.plArkadiusz N,Dostałeś wiadomość od pedro84 poprzez "Raportuj moderatorowi"Raportowana treść: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?app=members&module=messaging§ion=view&do=showConversation&topicID=71190Link raportu: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?app=core&module=reports&do=show_report&rid=3352Raport:QUOTEWitam,Wysyłam do Ciebie i jeszcze do kilku osób z tego forum pytanie. Jeśli możesz to proszę o odpowiedź.Czy uważasz, że nowe rozwiązania storage backupu są jeszcze potrzebne w Polsce?Mam na myśli miejsce gdzie użytkownik będzie miał np 100GB pojemności dostępne przez www(https) ftps/sftp, ssh/rsync.Oczywiście było by to płatne, hosting tylko w Polsce, pliki użytkowników szyfrowane.Obecnie istnieją takie rozwiązania globalnych firm (powszechnie nazywane chmurą) dostępne przez dedykowaną aplikację, jednak ja chciałbym stworzyć dostęp ogólnodostępnymi narzędziami przez wyżej wymienione protokoły.PozdrawiamMarcinSpam. Niezbyt jestem jestem pewny, czy powinno tak być. Coś z uprawenieniami moderatorów jest, że ich wiadomości otrzymują normalni userzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Dostaliśmy tą samą wiadomość na email. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Czy jest to pierwszy raz? Te maile powinno być tylko do moderatorów i zawsze tak były. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 (edytowany) Również otrzymałem tą wiadomość. Czyżby dotyczyło to tylko osób z rangą Firma Bronze? Edytowano Wrzesień 3, 2014 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Czy jest to pierwszy raz? Te maile powinno być tylko do moderatorów i zawsze tak były. Tak, nigdy nie dostawaliśmy takich wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Tak, wszystko wskazuje na Firma Bronze, dziwne, szukamy. Jeszcze będę szukał dalej czy to akurat te ustawienia ale powinno być ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 <offtopic> Kurde, słynny jestem, tematy o mnie piszą </offtopic> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asero 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Ja jako użytkownik też dostałem taką wiadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiktalik.com 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Też dostaliśmy - po kliknięciu w link w wiadomości wyskakiwało powiadomienie "nie masz uprawnień do tego" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Trochę zostało sprawdzone, zmienione jedne ustawienia. Rzeczywiście dla grupy "Firma Bronze" był teoretycznie możliwy dostęp tylko powinien mieć efekty już dawno. Dostaliście np. raport "Test :)" ? Ode mnie w tym wątku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Nie, ja teraz już nic nie dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Tak, wszystko wskazuje na Firma Bronze, dziwne, szukamy. Jeszcze będę szukał dalej czy to akurat te ustawienia ale powinno być ok. My mamy firmę Brąz, nie dostaliśmy tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Trochę zostało sprawdzone, zmienione jedne ustawienia. Rzeczywiście dla grupy "Firma Bronze" był teoretycznie możliwy dostęp tylko powinien mieć efekty już dawno. Dostaliście np. raport "Test :)" ? Ode mnie w tym wątku ? Nie dostaliśmy żadnej wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Więc powinno być ok. Gdyby ktoś tęsknił do wiadomości z forum to proszę o sygnał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 ja tez dostalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Testu już nie dostałem. Potwierdzam, to tylko jedna wiadomość była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 No to wszystko wskazuje na krasnoludki serwerowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Pedro hakier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 @pedro84 PS Konfident!1!!!jeden!1!!!111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach