kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 Witam Serdecznie, Poszukuje od dłuższego czasu skryptu działający jako dysk internetowy. Jeżdzę w motocrossie, a kazdy wie, że to widowiskowy sport i wiele osób robi zdjęcia podczas tereningów zawodów, a wyjedzam na nie w cała polske, wiec ciezko jest pozniej jakos dostac te zdjecia. Przez fb itd. nie ma mozliwości bo jest ich za dużo, a natomiast darmowe rozwiązania mi jakoś nie pasuja, wolno to chodzi, jakies premium trzeba kupowac, zeby co kolwiek mozna bylo szybciej wgrywac itd. A po 2 wole mieć swoję rozwiązanie na swojej domenie. Kupiłem kiedyś na allegro bardzo dobry skrypt idealny dla mnie, natomiast podczas wysylania dużego pliku zawsze jest błąd :/. Może ktoś pomoże. b-moto.pl/dysk Można smiało sie rejestrować. Z góry dziękuję bardzo za pomoc ! P.S oczywiscie nie ma mowy tutaj nic o żadnym komercyjnym skrypcie, nie chce na tym nic zarabiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 (edytowany) Problem przy dużym pliku może tkwić nie w skrypcie, a wynikać z konfiguracji serwera www. Nginx ma na przykład client_max_body_size ograniczający wielkość tego, co użytkownicy mogą wysłać. Jaki konkretnie dostajesz błąd? Jedyny skrypt w tym rodzaju, który znam, to Droopy. Edytowano Wrzesień 2, 2014 przez spindritf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 Może ownCloud spełni Twoje oczekiwania? Mogę stworzyć Ci konto testowe, sprawdzisz jak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 A owncloud pozwala przypadkowym ludziom wgrywać pliki na Twoje konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2014 Pokaż ten błąd, bo mam 0.6Mbps uploadu w porywach do 0.8 i latami trwa debug takich rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach