Adrian Janeczek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 Witam Poszukuję serwera dedykowanego w firmie która jest mi wstanie zaoferować adresy IP co najmniej z 15 klas c. Przeznaczenie serwera pod VPS Windows (VMware). Adresy niekoniecznie muszą być polskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 Jaki masz na taką maszynę budżet? Jaka konfiguracja sprzętowa jest Ci potrzebna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 Pod SEO, tak? A hostingi SEO patrzyłeś? Chcesz te adresy na wyłączność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 @up: Jeżeli zgodnie z postem autora to ma być pod vps'y, to raczej ip na wyłączność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrian Janeczek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 Nie pod seo Budżet dość 4 cyfrowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 @up: Jeżeli zgodnie z postem autora to ma być pod vps'y, to raczej ip na wyłączność Gdzieś (chyba nawet tutaj, na whtpl) widziałem ofertę VPS-ów pod SEO z jednym dedykowanym IP i setką współdzielonych, czy coś takiego. Ale okazuje się, że nie pod SEO. Nie pod seo Jeśli nie pod SEO, to czemu z różnych klas C? Gdybyś to poluzował, mógłbyś tanio wziąć serwer w SYS. One oferują do 16 adresów IP za pojedynczą opłatą instalacyjną. Potem zmieściłbyś się w 200zł miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrian Janeczek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 Już coś takiego mam ale w ovh. Ogólne przeznaczenie do Tradingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 Moge zaoferowac IPki z 12 klas c. Jaka konfiguracja sprzetowa? OS? Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach