mickulek 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2006 Co poprawić na tym serwerze: http://forka.us/mysqltool/info.php Z góry dziękuje za odpowiedź, Pozdrawiam, mickula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 15, 2006 że co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mickulek 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2006 Chcę zoptymalizować to cudo tak żeby wytrzymało bazę mysql 2 GB :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 16, 2006 zatrudnij firme ktora bedzie wiedziala jak :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mickulek 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2006 rozumiem że jest to nie możliwe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2006 rozumiem że jest to nie możliwe ? kolega chcial powiedziec, ze php.ini to nie wsio ;-) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2006 Z tego co ja wiem to w phpinfo pokazujesz nam tylko swoją wersję php, a php nie utrzymuje bazy danych tylko serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 17, 2006 Pamietaj nigdy nie ma rzeczy nie mozliwych. Ale pokazujac phpinfo to wiesz ... Co do optymalizacji to najlepszym wyborem bedzie wynajecie professionalnej firmy ktora bedzie umiala to wykonac bo sam raczej duzo nie zdzialasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrtn 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2006 Chcę zoptymalizować to cudo tak żeby wytrzymało bazę mysql 2 GB :] Nie jestem fachowcem, ale czy 4 GB RAMU nie załtwi "problemu" :-) ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mickulek 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2006 Załatwi ale na to akurat kasy troche przymało. Moge zmienić serwer of course ale co do 350zł / miesiąc może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach