Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Czy korzysta lub korzystał ktoś kiedyś z usług digicube.fr ? Mają w ofercie serwer na Atomie 230 z 1GB Ram i 30GB SSD. Zastanawiam się czy warto się tym interesować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Czy korzysta lub korzystał ktoś kiedyś z usług digicube.fr ? Mają w ofercie serwer na Atomie 230 z 1GB Ram i 30GB SSD. Zastanawiam się czy warto się tym interesować. Warto, trzymamy tam serwery pod backup i jeden pod status. Jak na razie nie ma problemów. Odrobinę się czeka jak coś składasz z ich oferty. te maluchy nie wiem jak działają, ale podejrzewam że jest to na platformie DELL. Cena, którą widzisz dotyczy opłaty za rok, ale istnieje możliwość wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Cena, którą widzisz dotyczy opłaty za rok, ale istnieje możliwość wyboru. No wiem, wiem, jak na miesiąc to wychodzi trochę ponad 6EUR... ale to i tak raczej dobra cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach