gutek 23 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Czy poza operatorami tj tp / orange, t-mobile ktoś jeszcze oferuje zmienny adres IP? Z góry dzięki za podpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacker 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Na przykład UPC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 W UPC on jest taki pół-zmienny. Oni starają się raczej przydzielić ten sam adres. Ja mam ten sam od ponad roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Netia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Netia ma zmienne IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Netia ma zmienne IP A to akurat różnie bywa. Ja mam w netii stałe. Zależy czy korzystasz z infrastruktury zbudowanej przez netie, czy firmy którą przejęła netia lub jest jej resellerem/partnerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 yyyy, chodziło mi o usługi dla klientów detalicznych po ADSL/VDSL - tam chyba zawsze jest zmienne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Ja też jestem klientem detalicznym, mam umowę z netią, a wcześniej byłem klientem firmy którą przejęli(ponad 3 lata temu). Tylko kwestia tego że jestem wpięty do etherneta bezpośrednio. (na strychu jest switch itp) Sąsiad ma u nich łączę i telefon od pół roku i też ma stałe :-) Jak już wcześniej mówiłem, zależy od infry z której aktualnie korzystasz. Co do a/v-dsli to raczej zawsze masz zmienne :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 U mnie w UPC zmienia się po zmianie mac adresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Netia to co po TP ma chyba zmienne. Na Cu dają swoją politykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach