Desavil 88 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2014 (edytowany) Witam, czy zauważyliście w ciągu ostatnich kilku dni (łącznie z dniem dzisiejszym) problemy w działaniu łączy w HosTeam? Dużo osób zgłasza problemy, np. z rozłączaniem z serwera TeamSpeak 3 oraz innych usług. Chciałbym dowiedzieć się jak to wygląda u innych. Pozdrawiam! Edytowano Sierpień 31, 2014 przez Desavil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2014 Potwierdzam, dzisiaj dwa razy rozłączyło z serwerem TeamSpeak 3. Za pierwszym razem sprawdziłem stronę HosTeam - również nie działała. Co kilka dni są takie rozłączenia z serwerem, nie wiem czym jest to spowodowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SuReK 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Informacja od hosteam: Informujemy o planowych pracach związanych z przełącznikami sieciowymi HosTeam. 1. Okno serwisowe Data: 1 września 2014 Godziny: 1:30 – 5:00 (CEST) Sprzęt/usługi związane z pracami: - przełączniki szafowe - przełaczniki agregacyjne 2. Dodatkowe informacje. Powodem przeprowadzenia prac jest konieczność wymiany uszkodzonego przełącznika, który w dniu dzisiejszym nieoczekiwanie się zrestartował w godzinach 14:12 do 14:15, aktualizacja oprogramowania JunOS oraz test redundancji. Mi też nie działało dedyk prime wstał vps'y/www jeszcze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Oby problemy te były związane z tymi switchami, które wymienili i mam nadzieję, że już będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2016 Działają płatności paypal? 3x próbowałem opłacić coś i mam tylko 'Transaction is currently processed by payment gateway.' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
devon 50 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2016 Napisz do obsługi lub zadzwoń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach