europrezes 3 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2006 Witam Załóżmy, że mam domenę 2,3-literową np. ero.pl i chciałbym dalej odsprzedawać od niej subdomeny, np. monika.ero.pl, sexshop.ero.pl itd. W jaki sposób to zrobić? Czy jedyna możliwość to włączenie wildcard i dodawanie aliasów? Czy nie można tego robić jakoś przez cPanel? I jakie są prawne aspekty takiej sprawy, konieczna jest działalność gospodarcza (jak np. aliasy co.pl)? Będę wdzięczny za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2006 Do każdej działalności jest potrzebna działalność. Przez cPanel mozesz przez WHM jeżeli masz prawa resellera i firma pozwoli edytować strefę. Ale wg mnie marny na tym będzie zarobek jak za 30-50zł domeny pl mozna miec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2006 Do każdej działalności jest potrzebna działalność. Fajnie wiedzieć europrezes - raczej marne pieniądze na tym zarobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2006 Ale wg mnie marny na tym będzie zarobek jak za 30-50zł domeny pl mozna miec. no ale jezeli komus zalezy na tym sexshop adresie to woli kupic sexshop.ero.pl niz kombinowac jakies długie adresy z adresem sexshop bo jak wiadomo wszytko na sex i shop pozajmowane przez innych a ero.pl to krotki łatwo zqapamietywalny adres cos jak prv.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darekk 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2006 A co myslicie o subdomenach w zbieram.pl ?? Np. znaczki.zbieram.pl , motyle.zbieram.pl... Jeden z forumowiczow podrzucil mi taki pomysl na wykorzystanie mojej domeny i w koncu nie wiem czy ja sprzedawac czy zalozyc wlasnie serwis z subdomenami. Jest szansa sprzedac troche tych subdomen? Ktos sie orientuje czy ludzie wogole to kupuja? Oczywiscie przy cenie jakiejs dosc niskiej, np.15zl/rok. Czy lepiej sprzedac domene zbieram.pl za jakies 200-300zl ? Bo taka propozycje dostalem, ale nadal sie zastanawiaja. Pozdrawiam Darek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach