europrezes 3 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2006 Witam Czy pojedyncze są jeszcze wolne? Pytam z ciekawości. Zdumiewa mnie to, że większość z zarejestrowanych nie jest używana, co najwyżej ktoś liczy na odsprzedaż. A ja akurat chcę krótki adres do e-maili i chętnie bym użył 2-3 literowych domen (jakiekolwiek nazwy). Czy znacie jakiś rejestr używanych dwuliterówek, czy ktoś poda mi te informacje (mogę nawet zapłacić za info...), potrzebna mi domena do superszybkiego wklikiwania na klawiaturze, by maksymalnie szybko jak najwięcej małych maili można było wysłać (liczą się sekundy, żaden spam, tylko praca!). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrisxx 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2006 Wszytskie zajęte, ceny rynkowe od 3tys. w zwyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eth0.pl 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2006 Wszytskie zajęte, ceny rynkowe od 3tys. w zwyż Co do dwuznakówek (nie dwuliterowek) to mysle ze cos by sie jeszcze znalazlo - mi nie tak dawno udalo sie jedna upolowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
europrezes 3 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2006 mi właśnie też zatem jeśli nie zawyżasz ceny ze względów marketingowych to jestem o parę tys. bogatszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2006 tzn ze są jeszcze wydaje mi sie ze 2 literowek juz niema a 3 literowki juz sie powoli konczą ja sam posprawdzam kilka 2 literowek ! a noz bedzie wolna xx.pl ile moze byc kombinacji ?? bo chyba 26 znaków z przodu + 10 znaków (liter) na koncu .pl i naodwrot ? dobrze myśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2006 Wystarczy, że policzysz 36 * 36 = 1295 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach