Marcel 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2004 Witam Mój kolega posiada konto na hostingu www.fc.pl Jakimś dziwnym cudem stracił dane... Gdy wchodze na strone głowną fc.pl zamiast strony hostingu mam strone o tematyce tel. komórkowych :| Czy ktoś wie co się stało ?? Dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2004 zwineli interes? przerzucili się na loga-dzwonki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owiec 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2004 fc.pl profesjonalny hosting polifonicznych dzwonkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2004 to moze czas sprobowac miec wplyw na swoj hosting czyli kreowac go razem a nie byc tylko biernym odbiorca uslug zapraszam do www.wspolnasprawa.info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmac 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2004 Nie wiem o co chodzi ale u mnie jest wszystko normalnie jezeli chodzi o fc.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2004 Były przenosiny na nowy serwer itp. W dniu dzisiejszym mogą nastąpić drobne awarie spowodowane przenoszeniem kont ze starego serwera na nowy oraz odświeżania serwerów DNS u Klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2004 i nie wiedza ze podczas takich zmian wartosc TTL sie znacznie obniza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2004 i nie wiedza ze podczas takich zmian wartosc TTL sie znacznie obniza ? no bo tego (chyba) nie mozna wyklikac w cPanelu pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sync.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2004 Transfer kont można wyklikać na WHM z rootem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2004 Transfer kont można wyklikać na WHM z rootem czas zycia domeny mozesz wyklikac? (nie wiem, pytam sie) pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach