Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) Witam, poszukuje w miare taniego hostingu na Windowsie obsługującym język ASP.NET i bazy danych MS SQL. Ważne żeby taki hosting był na zasadzie płacę za miesiąc a jak nie płace to po prostu nie mam. Bez umów i płatności z góry na dłuższy okres. Z góry dzięki za pomoc. Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2014 Serio nikt na takim forum nie zna odpowiedzi na takie pytanie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agland 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2014 Myślę, że ciężko Ci będzie znaleźć serwer windows w rozliczeniu miesięcznym. Spróbuj webio.pl - jest dosyć tani a solidny. Sam tam hostuję jeden ze sklepów już piąty rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 (edytowany) Co wg ciebie oznacza tanio ? Sama licencja na bazę MSSQL to jak pamiętam koszt ~4 stów rocznie. Nikt Ci tego nie będzie licencjonował miesiąc w miesiąc. I tak na polu współdzielonego windows z asp.net w polsce są do wyboru 4 firmy na krzyż: webio.pl, webserwer.pl, hostedwindows i home. Widziałem jeszcze ze dwóch tegorocznych świeżaków, ale windows to kawał niewdzięcznej platformy i ryzyko jak dla mnie jest zbyt duże. ps. Do końca ub. roku istniał jeszcze AMM, ale stracił wszystko w zgoła niewyjaśnionych okolicznościach. Za co z pewnością była mu "wdzięczna" cała rzesza klientów. Edytowano Wrzesień 9, 2014 przez Jay (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach