kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Cześć. Mam problem z pewnym elementem szablonu. Konkretnie chodzi mi o usunięcie/możliwość wypełnienia kolorem elementu zaznaczonego na screenie - http://i.imgur.com/XbSmhvj.jpg Obecnie "przebija się" tło szablonu, przez co prawie nie widać tekstu (nie chcę zmieniać koloru czcionki). Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Link do mojej strony - KLIK. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez kacper3355 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2014 Nadaj tło #copyright i naucz się podstaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2014 Takich sztuczek to ja już próbowałem, ale nic tu nie pomaga - problem w tym że tutaj chyba nie ma zdefiniowanego elementu który odpowiadałby za zmianę koloru tego paska Tak jak napisałem w pierwszym poście, tło strony nakłada się na ten pasek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2014 No to słabo próbowałeś w takim razie, bo dodanie zwykłego tła, działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2014 (edytowany) Ja próbowałem #copyright background-color: #FFFFFF !important; Mógłbyś wkleić mi kod, który działa? Jestem na prawdę zielony w tych sprawach. EDIT: Problem rozwiązany. Kod #copyright{background-color: #eee;} załatwił sprawę Edytowano Sierpień 25, 2014 przez kacper3355 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach