Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2014 Cześć, mam na sprzedaż konto steam z 42 grami. GRY: Call of Duty: Black Ops - Multiplayer Team Fortress 2 Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer Saints Row: The Third Dota 2 The Elder Scrolls V: Skyrim Sniper Elite V2 Warhammer 40,000 Space Marine Left 4 Dead 2 Orcs Must Die! 2 Call of Duty 4: Modern Warfare Euro Truck Simulator 2 Call of Duty: Black Ops Hitman: Absolution Dishonored Trine 2 Garry's Mod Portal 2 Darksiders II Forge Arma 2: DayZ Mod Arma 2 DC Universe Online The Lord of the Rings: War in the North 7 Days to Die Just Cause 2: Multiplayer Mod Arma 2: Operation Arrowhead Just Cause 2 Call of Duty: Modern Warfare 3 Agricultural Simulator 2013 Steam Edition Arma 2: Operation Arrowhead Beta (Obsolete) Combat Wings: Battle of Britain GTR 2 - FIA GT Racing Game Off-Road Drive Pacific Storm: Allies RACE 07 RACE 07 - Formula RaceRoom Add-On RACE On STCC: The Game STCC II Trainz: Classic Cabon City Trainz: Settle & Carlisle Ciężko mi oszacować wartość tego konta, bo nie pamiętam ile kasy włożyłem w tą kolekcję gier. Konta mam już bardzo długo, sprzedaję, bo nie gram od jakiegoś czasu. Cenę wpisuję, bo trzeba. Zainteresowanych zapraszam na PW, z propozycją cenową. Mogę się też wymienić za grę DayZ SA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2014 Pomyliłeś forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2014 Pomyliłeś forum. Dlaczego tak uważasz? Napisał temat w odpowiednim dziale, więc nie widzę problemu. Równocześnie mógłbym napisać, że mam na sprzedaż telewizor, lodówkę czy auto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2014 Nowa cena 150pln do niewielkiej negocjacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Myślę, że ciężko będzie Ci w tej cenie to sprzedać, większość tych gier które tu podałeś były w jakichś bundlach czy nawet były rozdawane za darmo (TF2 tudzież L4D2), więc ludzie którzy mieli to mieć to już mają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach