Adeakin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2014 Witam ! Szukam osoby, która będzie w stanie dla mnie napisać bardzo prostego bota, dzięki któremu będę w stanie nabijać wyświetlenia mojego filmu. Najważniejsze dla mnie jest to, aby każde wyświetlenie było z innego IP. Nie potrzebuję, żadnego zaawansowanego bota tylko najtańszym kosztem prostego bota do powyższej funkcji. Zainteresowane osoby proszę o kontakt E-mail: adeakin@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto2 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2014 W jakim celu chcesz nabijać wyświetlenia? chcesz oszukiwać sam siebie? myślę, że kwota jest również za mała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2014 Mam takiego bota, sprzedam go za 500zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) Najważniejsze dla mnie jest to, aby każde wyświetlenie było z innego IP To albo zlecisz bota z obsługą proxy/vpn i sam je zagwarantujesz, albo zamówisz jakiś gotowy produkt który ma takie bajery. Koszt tego pierwszego to przynajmniej 400-700 zł, z czego kilka kilkanaście zł vpny -> https://www.bestvpn.com/blog/10463/5-best-cheap-vpns/ Są i darmowe, ale różnie bywa z ich dostępnością i czasami ciężko współpracują z tego typu aplikacjami. Nie wiem czy yt nie jest tak zmyślny i potrafi wykryć proxy. Edytowano Sierpień 21, 2014 przez PrecelusMaximus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach