Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 Witam, Gdzie mogę przenieść strefę DNS dla domeny z ....wroc.pl ? Oczywiście zależy mi na zaufanym dostawcy oraz dostępem do panelu w miarę sprawnie. W tej chwili zmiana jakiegokolwiek rekordu polega na napisaniu maila do Pana XXXX i następnie trzeba czekać aż znajdzie 5 minut T. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 Cloudflare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 freedns.42.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 freedns.42.pl Pisałem renomowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 Lol. Ten serwis prowadzi Piotr 'Beeth' Kucharski, legenda polskiego Internetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 Ale trzeba mieć "dupochron", to nie jest firma i nie ma odpowiedzilności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) Z całym szacunkiem, freedns.42.pl istnieje od ładnych kilku lat. Szanse, że z dnia na dzień zniknie z Sieci są równie duże, co w przypadku jakiejśtam jednoosobowej działalności gospodarczej, a jednak osoba administratora i sposnorzy zwiększają wiarygodność usługi. Warto w tym miejscu wspomnieć, że sama subdomena *.wroc.pl nie jest tworem NASK. Zajmuje się nią Politechnika Wrocławska. Prawidłowa domena regionalna dla Wrocławia to *.wroclaw.pl. Edytowano Sierpień 21, 2014 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach