peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Wczoraj około 17 zakupiłem dedyka w kimsufi, o 18 opłaciłem całą kwotę automatycznie przy składaniu zamówienia. Mimo to w setup fee jest ciągle in progess, tak jakby ich system nie zobaczył całej mojej wpłaty. Ktoś miał podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 I coś się zmieniło od tej pory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Aktywowali, jak wygląda sprawa z IP'kami przy dedykach z kimsufi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Dostajesz jeden i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Myślałem że dalej są failover, dawno nie patrzyłem w ich ofertę, a dokupienie nowego IP jest tam w ogóle możliwe? Jeśli tak to za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Dostajesz jeden i tyle. Tu miałeś już odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach