Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2014 Witam serdecznie, szukam grafika, który tanio a dobrze wykona dla mnie kilka grafik na stronę WWW. Głównie jakieś logotypy... Oferty z portfolio proszę na PW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2014 Nadal aktualne. Nawet jeżeli posiadacie kontakty do grafików, a sami nimi nie jesteście - proszę o kontakt. Mile widziane również osoby ogarniające kodowanie pod wordpressa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2014 Logo za 50 zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2014 dodam może jeszcze coś do wypowiedzi poprzednika Można zmienić wizytówkę, kolorystykę i układ baneru, często odświeża się strony www, ale prawe nigdy firma nie zmienia logo, chyba że robi się duży rebranding, logo powinno być przemyślane, i "dobre" dla danej marki, a za 50 zł to aż boje się pomyśleć co można dostać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 (edytowany) W tej cenie, to chyba fiverr zostaje. Z drugiej strony, logo nie ma wielkiego znaczenia dla małej firmy. Edytowano Październik 27, 2014 przez spindritf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 Z drugiej strony, logo nie ma wielkiego znaczenia dla małej firmy. Jeśli by tak podchodzić do wielu spraw, można nie stać się w pełni profesjonalną firmą nigdy, i zamknąć sobie perspektywę rozwoju, ale to tylko moje zdanie poza tym wiem że na początku jest trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 Logo Nike zaprojektował student za $35. Wyznacznikiem profesjonalizmu nie jest logo, czcionka na stronie, ani ile kasy wydasz na wizytówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2014 może źle się wyraziłem mówiąc do wielu spraw nie chodziło mi raczej o wizytówki ;-) Ale widzę jak chłopaki u nas projektują loga i często kombinują cały dzień robiąc wiele wersji, i jest na to wzięcie więc ma to sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach