Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2014 Ło jej.. a co innego chcesz tam pisać? W szkole uczyli robić pisemka. miejscowość, data kto do kogo W związku z otrzymaniem pisma z dnia .. w sprawie takiej i owakiej podaję adres IP/adresy IP: 1.. ip data 2.. ip data możesz zrobić sobie ntpdate i dołączyć różnicę czasu jaką ntpdate pokaże. Drukujesz, podpisujesz.. wysyłasz.. najlepiej poleconym. Jak nie masz drukarki, to te 3 linijki piszesz ręcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2014 (edytowany) Tak przy okazji - dzwoniłeś na komendę w celu zweryfikowania zlecenia? Gdyby okazało się, że to kant, to byłby najlepszy atak socjologiczny z jakim się spotkałem ever Edytowano Wrzesień 20, 2014 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2014 Ło jej.. a co innego chcesz tam pisać? W szkole uczyli robić pisemka. miejscowość, data kto do kogo W związku z otrzymaniem pisma z dnia .. w sprawie takiej i owakiej podaję adres IP/adresy IP: 1.. ip data 2.. ip data możesz zrobić sobie ntpdate i dołączyć różnicę czasu jaką ntpdate pokaże. Drukujesz, podpisujesz.. wysyłasz.. najlepiej poleconym. Jak nie masz drukarki, to te 3 linijki piszesz ręcznie Dzięki. Tak przy okazji - dzwoniłeś na komendę w celu zweryfikowania zlecenia? Gdyby okazało się, że to kant, to byłby najlepszy atak socjologiczny z jakim się spotkałem ever Po co mam dzwonić jak mi przyszło pismo z prokuratury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2014 Dobrze też podać sygnature pisma jakie do Ciebie przyszło i umieściś ją w ciągu "W związku z otrzymanie..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2014 Dobrze też podać sygnature pisma jakie do Ciebie przyszło i umieściś ją w ciągu "W związku z otrzymanie..." OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2014 (edytowany) A jeżeli chcieli tylko IP i czas to chyba nie ma sensu podawać jeszcze User Agent? A i z tyłu na tym piśmie piszę. Zarządzenie: Odpis postanowienia doręczyć: I tu moje dane Co to oznacza? Edytowano Wrzesień 21, 2014 przez krzysiek02 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2014 no że dostałeś to co trzymasz w ręce.. Jak dodasz UA, to nikomu korona z głowy nie spadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2014 no że dostałeś to co trzymasz w ręce.. Jak dodasz UA, to nikomu korona z głowy nie spadnie. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach