Desavil 88 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2014 (edytowany) Witam, czy orientuje się ktoś, czy można wpisać VAT-UE w ustawieniach konta Kimsufi? Jak wiadomo faktury wystawiane są w euro, przez francuski oddział. Dlatego też, do prawidłowego zaksięgowania takiej faktury musiałby na niej widnieć mój VAT-UE. Niestety ich panel akceptuje tylko 10 cyfr, po dopisaniu na początku "PL", niestety nie przechodzi to walidacji formularza. Co prawda istnieje możliwość dopisania tam tego "PL" na początku, poprzez odpowiednie użycie narzędzia "Zbadaj element" w przeglądarce Chrome, jednak nie jestem przekonany co do tego typu działania, aby niemieć potem jakiś problemów. Pozdrawiam! Edytowano Sierpień 16, 2014 przez Desavil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2014 Ok, dzięki. Napisałem, zobaczymy co z tego będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciekcz 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2015 I jak Ci poszło? Support Kimsufi dodał ten prefix PL czy zhakowałeś ten walidator? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach