PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 Witam, próbowałem przejrzeć forum z VPSa w OVH, ale otrzymuję komunikat: Przepraszamy, nie masz uprawnień do tego! To jakiś tymczasowy problem czy może "antyspam"? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 Zapewne "antyspam". Z ovh wychodzą niebagatelne ilości wszelkiej maści syfu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 Potwierdzam, kilka klas, z których były zakładane fake'owe konta i spamowały trafiły na wieczny ban. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) A nie możecie zrobić żeby po zalogowaniu gdy ktoś ma 50+ postów, można było korzystać z forum? Edytowano Sierpień 17, 2014 przez PCziomal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2014 A nie możecie zrobić żeby po zalogowaniu gdy ktoś ma 50+ postów, można było korzystać z forum? Hehe, >54 postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) To przykład... Jak dla mnie możecie dać i od 10 czy 100 - nie sądzę, żeby ktoś tworzył ręcznie konto z innego ip, pisał kilka normalnych postów i później spamował... Edytowano Sierpień 17, 2014 przez PCziomal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2014 Akurat takich możliwości to nie mam, mogę prawdopodobnie dodać do whitelisty konkretne IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach