konto2 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 Witam, zakupiłem dzisiaj przedmiot na allegro i wystepuje ciągle błąd podczas tworzenia zapłaty, też tak macie dzisiaj? wczoraj było okey wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciamciaj 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 Witam, nic takiego nie miałem jak dziś płaciłem. Napisz na forum allegro albo bezpośrednio do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 Jaki bank? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto2 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 WBK ciągle jest "Wystąpił błąd przy tworzeniu płatności." wbk jest na szaro= niedostepne tak wyczytałem Odpisało mi allegro, że występują problemy z tego typu płatnościami i zalecają przelew tradycyjny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2014 Często płacę przez Payu i nigdy takiego problemu nie miałem. Napisz do allegro maila oni powinni Ci pomóc Czytasz gdzie klepiesz, czy tak bezmyślnie sobie w klawiaturę uderzasz? Odpisało mi allegro, że występują problemy z tego typu płatnościami i zalecają przelew tradycyjny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach