pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 (edytowany) Dostałem dzisiaj wiadomość z prośbą o spotkanie. Wie ktoś coś o tym? Edytowano Sierpień 14, 2014 przez pakozaur (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Dostałem dzisiaj wiadomość z prośbą o spotkanie. Wie ktoś coś o tym? Że co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 Że co? Jeden z przedstawicieli tej strony skontaktował się ze mną w sprawię współpracy i spotkania. Zajmują się podobno płatnościami internetowymi nie pobierając żadnych prowizji. Stąd moje pytanie czy ktoś o tym już słyszał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 Jeden z przedstawicieli tej strony skontaktował się ze mną w sprawię współpracy i spotkania. Zajmują się podobno płatnościami internetowymi nie pobierając żadnych prowizji. Stąd moje pytanie czy ktoś o tym już słyszał. Tak, teraz widzę. Po pierwszym wejściu na ich stronę, nie wiem czemu, ale sądziłem, że to jakieś pożyczki. Sorry, moja wina. Projekt młody, ja szczerze mówiąc pierwsze słyszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach