d2b 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Jak w temacie Kolega prosił mnie o zebranie opinii na temat jego serwisu bazaro.com.pl, serwis ten umożliwia umieszczenie darmowych ogłoszeń lokalnych z różnego rodzaju kategorii : praca, motoryzacja itd. Chciałby on poznać opinię ludzi, co chcieliby zmienić w serwisie? Czekam na opinie Pozdrawiam, Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koscielny 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Witam, szata graficzna strasznie przypomina mi podobny serwis ogłoszeń lokalnych: tablice/olx . Więc myślę że pomyślał bym nad bardziej oryginalną odsłoną graficzną. No i to tyle z moich uwag, nie ma o co się więcej doczepiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Kopia Tablicy/OLX Pod względem SEO: Brak nagłówków h2 Brak meta Description Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baran89 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2014 Witam, szata graficzna strasznie przypomina mi podobny serwis ogłoszeń lokalnych: tablice/olx . Więc myślę że pomyślał bym nad bardziej oryginalną odsłoną graficzną. No i to tyle z moich uwag, nie ma o co się więcej doczepiać Nawet zbyt przypomina olx'a, do złudzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robert Rodziewicz 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2014 @d2b Przejrzałem regulamin i zakładkę kontakt. Przy gromadzeniu danych według mnie powinien być podany podmiot, który je obsługuje. 1. Nie znalazłem na stronie żadnych informacji kto jest właścicielem strony 2. Nie ma informacje gdzie sa gromadzone dane użytkownika 3. Nie ma informacji w jaki sposób można te dane edytować. Ja osobiście nie dodałbym nic w takim serwisie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach