kubeks2001 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2014 Tak jak w temacie: poszukuję skryptu na radio i telewizje na stronie www. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubeks2001 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Dzięki sprawdzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolP 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2014 Wordpress + Youtube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kubeks2001 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 Wordpress + Youtube Nadawanie jak w telewizji, o tej godzinie to, o tamtej tamto. Wolałbym inne skrypty i metody, to znałem sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirekzi2 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2014 Utrzymanie serwera będzie Ciebie sporo kosztowało jesteś na to przygotowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacker 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 Tutaj poszukaj: http://www.hotscripts.com/category/scripts/php/scripts-programs/multimedia/streaming-and-broadcasting/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2014 Podstawowy kanał dla 300-500 oglądających można w 40zł/mies. zmieścić. Ja również zapraszam na PW gdybyś był zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2014 Również mogę załatwić to samo co Misiek08, tyle, że za 20-30 zł/msc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach