bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) Tak. Kanapki i sandwitches to kompletnie różne słowa. Google teraz kładzie mniejszy nacisk na idealnie pasującą domenę, ale to chyba nadal robi różnicę. Ja bym kupił obie domeny, zrobił normalnie stronę dla Polski i potem ewentualnie rozszerzył. Ach, dla .com i niektórych innych domen możesz wybrać w jakich odbiorców celujesz, podczas gdy .pl oznacza, że strona jest dla Polaków. Edytowano Sierpień 13, 2014 przez spindritf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach