Skocz do zawartości
newteamppa

[Zlecę] Pozycjonowanie serwisu PPA + pomoc w serwisie youtube !

Polecane posty

Witam !

Aktualnie działam i zarabiam na rynku jakim jest PPA, czyli uploadowanie plików itp. Prowadzę serwis, który zajmuje się wydwaniem hacków do gier na różne platformy gry.

Co raz częściej osób inwestuję w SEO, dlatego ja również postanowiłem kogoś poszukać kto ze chce ze mną nawiązać dłuższą i skuteczną współpracę. Nie chce tutaj bardzo się rozpisywać, więcej informacji przekażę osobie, która będzie wstępnie zainteresowana i która mniej więcej zna rynek zagraniczny który oferuję hacki do gier na różne platformy, bo będziemy działać wyłącznie na rynek zagraniczny + youtube.

Jeżęli chodzi o SEO jestem w stanie zapłacić do 300 zł miesięcznie.

Druga sprawa to youtube, tutaj rynek ostatnio jest bardzo ciężki jeżeli chodzi o osiągnięcie topki(1-5 miejsc). Nie mam zbyt dużego doświadczenia w tym, próbowałem różnych płatnych metod i niestety żaden film dłużej niż kilka godzin nie utrzymywał się w topce na odpowiednie frazy związane z hackami do gier na różne platformy. Więc jeżeli ktoś faktycznie zna i posiada jakiś sprawdzony "przepis" na utrzymanie filmu dłużej w topce również bardzo proszę o kontakt. Ta sprawa bardzo mnie interesuję.

Po skontaktowaniu się ze mną udzielę, więcej informacji.

Proszę o kontakt tylko e-mail:

newteamppa@gmail.com

Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się