outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2014 Witam ! Czy są tutaj znawcy kompów marki Apple - iMac, mam dylemat w wyborze sprzętu. Pomoże ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2014 Jeżeli to ma być wybór pomiędzy jednym modelem, a drugim Apple to polecam: http://myapple.pl/forum/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacker 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2014 Zależy co chcesz się dowiedzieć. Ja mam iPada 3 i iPhone'a 5s. Kiedyś miałem także iMac'a. Jak Twoje pytanie dotyczy czegoś wymienionego przed momentem, to chętnie pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomiMal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2014 Polecam makoweabc.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2014 jestem juz szczęśliwym posiadaczem iMaca temat założyłem by się doradzić w kwestii konfiguracji sprzętu jak i alternatywnych programów. Czy znacie odpowiednik na Maca programu jalbum ? Potrzebna mi aplikacja która generuje galerie zdjęć z plikami html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2014 (edytowany) juicebox ma chyba apke crossplatform Edytowano Sierpień 18, 2014 przez Kszysiu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach