Frohser 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2014 Proszę o opinię co do wyglądu strony, co zmienić - na co zmienić itp. Strona: te-es.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2014 Kolejny serwer bez użytkowy z milionem kanałów gdzie można się zgubić szukając znajomych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2014 Po pierwsze ta strona jest już już jakiś czas, podejrzewam że rok albo i więcej, więc trochę spóźniony jest ten temat, a ja śmiem twierdzić że miał on tylko na celu zrobienia reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frohser 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2014 Po pierwsze ta strona jest już już jakiś czas, podejrzewam że rok albo i więcej, więc trochę spóźniony jest ten temat, a ja śmiem twierdzić że miał on tylko na celu zrobienia reklamy. Wgraliśmy poprawki teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2014 Warto napisać co było poprawianie^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2014 Na kompie, gdzie mam zainstalowane GG (jak kliknę na słoneczko GG na tej stroni), próbuje otworzyć program Gadu Gadu, natomiast na kompie, na którym nie mam wywala mi brzydki komunikat o błędzie "Nieznany protokół Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ jeden z protokołów (gg) nie jest przypisany do żadnego programu ani nie jest dozwolony w tym kontekście." Nie można tego komunikatu zrobić bardziej ciekawszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach