teppic 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2014 Witam! Mój stary blog nabiera wiatru w żagle. Postanowiłem trochę przemodelować rozkład listingu artykułów, czcionkę itd. Mam prośbę o ocenę: wielkości i koloru czcionek, funkcjonalności oraz strony graficznej. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2014 (edytowany) PPM zablokowany? Powód (nie pisz, że boisz się o kopiuj-wklej...). i do tego masz braki we wpisach (bak wszystkich obrazków)... Edytowano Sierpień 10, 2014 przez Diego164 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teppic 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2014 PPM zablokowany bo tak ubzurał sobie wynajęty przeze mnie koder freelancer;). Właśnie przez względy bezpieczeństwa;). Braki we wpisach uzupełniam na bieżąco. Pracuję też cały czas nad czcionkami i ich kolorem. Dzięki za opinie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2014 Nie podoba mi się na stronie startowej system jednokolumnowy - jeden moduł na całą szerokość strony. Jak dla mnie o wiele zgrabniej wygląda, gdy są dwa lub trzy kolumny. Robi wrażanie, że więcej się dzieje ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teppic 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2014 Myslałem nad układem wielokolumnowym ale myślę, że ten obecny jest bardziej przejrzysty. Niestety nie wiem pod jakie hasła tego bloga promowac na google adwords;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 PPM zablokowany bo tak ubzurał sobie wynajęty przeze mnie koder freelancer;). Właśnie przez względy bezpieczeństwa;). Zapytaj sie go czy jego względy bezpieczeństwa objęły fakt istnienia skrótów klawiszowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teppic 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2014 niestety kontaktu z nim nie mam już bo strona liczy już dobre 5 lat;). Traktuję ją jako takie uzupełnienie mojego portfolio, taki rozbudowany blog. Myślę, że brak w Polsce strony tego typu i tylko dlatego ją zrobiłem. PRzyznam szczerze, że mam inne projekty na głowie i nie chce mi się za bardzo jej uzupełniać. Na innych userów nie ma co liczyć raczej bo to nie demotywatory, że wystarczy głupi obrazek i kilka linijek tekstu;). DZiękuję za opinie. Jestem trochę śłaby z php ale staram się w miarę moich możliwosci to wszystko poprawiac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach