Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2014 Witam jakiego operatora polecacie do internetu mobilnego dla laptopa do ceny 30/50 PLN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2014 Chcesz ofertę prepaid czy na abonament? Posiadasz już usługę w Plusie lub Polsacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2014 Zdecydowanie plus i ich lte. W domu obecnie mam ich rozwiazanie, 60Mbit down i 40 up nie sa problemem. Dodatkowo po wykorzystaniu limitu, rurka spada do 10Mbit/s. I router dobrze sie sprawuje, ma wbudowanego voipa, wifi, 4xlan, wiec calkiem ciekawa maszynka za 3zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2014 Ta rurka teraz to do 5Mbps, czasami do 1Mbps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2014 Zdecydowanie plus i ich lte. W domu obecnie mam ich rozwiazanie, 60Mbit down i 40 up nie sa problemem. Dodatkowo po wykorzystaniu limitu, rurka spada do 10Mbit/s. A czy ten internet nie jest reklamowany jako bez limitu? Czy mi coś umknęło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2014 Jest bez limitu, ale wtedy abo jest w okolicach 80-900zl, czyli poza Twoim budzetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2014 Mój brat używa internetu od Orange i nie narzeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2014 Jest bez limitu, ale wtedy abo jest w okolicach 80-900zl, czyli poza Twoim budzetem W regulaminie jest zapis, że w każdym abo mogą ograniczyć prędkość do 32Kb/s, w najdroższym pakiecie są przypadki lejka na 10Mbps. Nie jest to takie kolorowe, sam mam bo dawali za grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2014 (edytowany) Chcesz ofertę prepaid czy na abonament? Posiadasz już usługę w Plusie lub Polsacie? Prepaid, nie;[ P.S najlepiej coś bez podpisywania umowy gdyż nie mam stałych dochodów Edytowano Sierpień 9, 2014 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2014 (edytowany) http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/internet/plan-zero.cp Co 10GB nowa umowa Dokupywanie paczek jest nieopłacalne. albo na Allegro masz np. startery Plusa po 40 kilka GB. Edytowano Sierpień 9, 2014 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2014 AREO2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2014 AREO2 Z reklamami co godzinę i najniższym priorytetem na BTS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2014 Mam Aero2 i naprawdę jeśli chodzi o transfer nic rewelacyjnego. Z zasięgiem też różnie bywa. No i ta capcha co godzinę. Jedyna zaleta, że za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 w orange do konca wakacji masz pakiet 6gb internetu za 6zl na 2 miesiace - kup starter, kup ze 2-3 pakiety i do konca pazdziernika bedziesz mial za poldarmo. (10zl za miesiac cie wyjdzie?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 (edytowany) Internet mobilny to nie internet. Sam kiedyś siedziałem kilka miesięcy na takim internecie z limitem 7,5 giga/miesiąc bo nie było innego dostępnego w zasięgu. I mimo iż korzystanie z YT nie było wliczane, to do niczego ten net po za sprawdzenie poczty się nie nadawał, bo gigabajty topniały w oczach. Może taki net z limitem sprawdza się w telefonach ale jako stacjonarka to jest po prostu męczarnia. Edytowano Sierpień 20, 2014 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Msc32 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2014 http://www.skapiec.pl/site/cat/9/comp/4129611 To naprawdę przyzwoity modem jest. A teraz w Play kilka dni temu pojawiła się oferta bezprzewodowego internetu bez limitu (tzn oficjalnie limitu nie ma, ale nieoficjalnie podobno 100GB - ale to i tak dużo i właściwie nie do przerobienia w ciągu miesiąca). Generalnie warto to rozważyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2014 Nieoficjalnie to w reklamie mówi się że nie ma limitu, jak to zazwyczaj w reklamach bywa. A oficjalnie limit jest i to w wielkości 100GB. To jest tzw. FUP (fair use policy), taki limit stosuje się kiedy użytkownik bardzo dużo ściąga. Po przekroczeniu tego limitu tnie się łącze do prędkości modemowych bez żadnego zmiłuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach