Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2014 (edytowany) Witam, mam do sprzedania dwa serwery VPS w mintshost.pl. Poniżej znajdują się ich parametry i czas do ich wygaśnięcia. Serwer #1 Mini Intel XENON 1x 2GHz 1GB RAM Opłacony do 18/09/2014 OpenVZ IP nigdzie nie było blokowane Serwer #2 Starter (+1GB RAM, więcej rdzeni) Intel XENON 3x 2 GHz 4 GB RAM Opłacony do 02/08/2015 OpenVZ IP nigdzie nie było blokowane Cena dotyczy oby dwóch serwerów. Nie ma możliwości zakupu osobno. Zostaną one przekazane na wskazane wcześniej konto przez administrację Mintshost.pl. Jeżeli ktoś chcę mieć większą pewność mogę wystawić aukcję na allegro. Jest możliwość przesłania screenów jako dowód posiadania w/w VPS'ów. Kontakt: GG: 46541044 E-mail: hhooo@vp.pl Jestem w stanie podać numer telefony dla zainteresowanych. Można go otrzymać po wcześniejszym kontakcie. Dodaję dowód posiadania: Edytowano Sierpień 3, 2014 przez Winkiel (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2014 (edytowany) VPS'y OpenVZ z fizycznym prockiem? Toż to jakaś kosmiczna technologia!Do tego nie widziałem że Intel trudni się produkcją lamp "XENON-owych"! Edytowano Sierpień 4, 2014 przez Spoofy (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2014 Mimo, że wszyscy wiedzą o co chodzi - dobry post ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 Schodzę z ceny do 70 zł + dodaję do serwerów 40 PLN w skarbonce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Schodzę z ceny do 50 zł. Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Winkiel (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
steven_seagal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 Czy to jest VPS z DirectAdmin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 Nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2014 Sprzedane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach