Arixon 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2014 Witam, otworzyłem forum, na razie nie ma tam nic ciekawego. Jest postawione na bezpłatnym skrypcie. Proszę o opinie szaty graficznej, którą wykonałem na te forum (jest w trakcie kodowania, dlatego wrzucam samo .png) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2014 Tło mi nie pasuje (ta czerwień) + zwalona typografia. Po co te kapitale wszędzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arixon 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2014 Tło jest szare, a czerwone są tabele for, górna belka oraz buttony w sb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2014 No ja tam widzę czerwone tło buttonów, tabel, etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2014 (edytowany) Wszystko fajnie ale to co zaznaczyłem za żółto trochę źle wygląda. Na górze zlewają się te gradienty i cienie. Na dole ten pasek nie pasuje. Ten od Shoutbox też. Edytowano Sierpień 3, 2014 przez PrecelusMaximus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach