ChwTomasz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 Cześć! Chciałby mi ktoś opisać proces konfiguracji VPSa na Debianie 7, przejrzałem poradniki (wiele ich nie ma) i większość albo już niektóre funkcje nie działały, albo tu strona etc... Na serwerze potrzebowałbym z takich najważniejszych rzeczy to LAMPa, do obsługi tego Webmina lub jakiś inny darmowy panel konfiguracyjny no i to raczej wystarczy. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2014 Google, Howtoforge.com... Litości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2014 przejrzałem poradniki (wiele ich nie ma) Czy mi się wydaje, czy mamy dostęp do różnych Internetów Na samym howtoforge.com dostępnych jest 45 poradników co do instalowania LAMP'a na Debianie, oraz 91 poradników na Ubuntu. Zanim zaczniesz zabawę z VPS'em proponuję zapoznać się z tym: http://www.howtofinder.com/ Podstawy korzystania z wyszukiwarki Google Ludzie trochę samodzielności... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam Ignaczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2014 Napisz do mnie na priv. Mogę Ci skonfigurować i zabezpieczyć odpowiednio vps :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomiMal 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2014 Po za tym ja chcesz np zpanel to musisz zainstalować go na czystym VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach