rych54 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 (edytowany) Witam. Stworzyłem stronę i skupiłem się trochę na animacji używając przy jej tworzeniu animate.css . Wszystko fajnie, animacja działa tylko chciałbym ją wyłączyć ja telefonach. Napisałem taki skrypt który mi dorzuca klasy do divów wp1, customer1 - customer5 . Chciałbym zrobić tak aby na rozdzielczości smartphona ten skrypt nie dopisywał mi tych klas. Czy ma ktoś pomysł jak to obejść ? $(document).ready(function() { $('.wp1').waypoint(function() { $('.wp1').addClass('animated fadeInLeft'); }, { offset: '75%' }); $('.customer1').waypoint(function() { $('.customer1').addClass('animated fadeInUp'); }, { offset: '55%' }); $('.customer2').waypoint(function() { $('.customer2').addClass('animated fadeInUp'); }, { offset: '55%' }); $('.customer3').waypoint(function() { $('.customer3').addClass('animated fadeInUp'); }, { offset: '55%' }); $(' .customer4').waypoint(function() { $(' .customer4').addClass('animated fadeInUp'); }, { offset: '55%' }); $(' .customer5').waypoint(function() { $(' .customer5').addClass('animated fadeInUp'); }, { offset: '55%' }); }); Edytowano Sierpień 1, 2014 przez rych54 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rych54 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 Rozumiem, że wszystkie klasy css z pliku animate.css wrzucić w: @media all and (max-width: 1000px) and (min-width: 700px) { } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rych54 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 Działa pięknie! Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach