J.B. 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Witam,Stoję przed wyborem, na czym ma działać mój serwer VPS z Pleskiem.Do wyboru mam Plesk 6 i OpenSUSE 13.1.VPS nie będzie zbyt mocny, więc wydajność na pewno będzie się liczyć. Na co jeszcze zwrócić uwagę? Którą z tych dystrybucji polecacie? Liczę na Waszą pomoc.Pozdrawiam,J.B. Edytowano Lipiec 31, 2014 przez J.B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2014 Do wyboru mam Plesk 6 i OpenSUSE 13.1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2014 Suse - dokładnie tylko w wersji enterprise (SLES) nadaje się na żabkowy serwer CentOS'a Panie bierz Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.B. 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 Zdecydowanie CentOS, ma najlepsze wsparcie ze strony Parallelsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach