kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2014 Hej Panowie i Panie - mam pytanie. Chciałbym nieco rozreklamować swoje usługi tworzenia prostych stron wizytówek w mojej okolicy. Do tego celu chciałbym rozesłać do firm zwykłe listy pocztą polską. Dane firm są w internecie w panoramie firm, gratkach itd - pytanie czy tego typu rozsyłanie listów nie będzie karalne? Albo inaczej - czy ja wysyłając powiedzmy 20/40 listów miesięcznie do firm nie będę miał jakichś nieprzyjemności z tego tytułu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2014 Pocztą tradycyjną możesz spamować ile wlezie ;P aż się skrzynki zapchają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam.w 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 Raczej zadałbym sobie pytanie czy ktoś to przeczyta? Praktycznie każda firma dostaje sporo takiego spamu... większość od razu ląduje w koszu... Nie lepiej wydać tą kasę np. na Adwords z dobrym targetowaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 Mam bazę firm, które z internetem jeszcze nie mają nic wspólnego, stąd AdWords tutaj nie pomoże. Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach