TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) Zapraszam do oceny oraz komentowania strony http://www.DarkMu.pl Skrypt strony oparty o bazę MSSQL Edytowano Lipiec 30, 2014 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2014 Ogólnie nie jest źle, a bym mógł rzecz, że dobrze, ale kilka rzeczy według mnie mógłbyś poprawić.Pierwszą z nich to polska wersja językowa, domena .pl, polski serwer to i polska strona powinna być, drugą rzeczą jest optymalizacja strony. Co prawda chodzi szybko, ale sporo plików nie jest skompresowany przez co pobiera aż 3,2 MB. pingdom.com gtmetrix.com google.com Staraj się poprawić te wyniki jak to tylko możliwe. Mniej ważne pliki js można ładować na koniec dokumentu. Przydatne strony do kompresji plików CSS JS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2014 Ogólnie nie jest źle, a bym mógł rzecz, że dobrze, ale kilka rzeczy według mnie mógłbyś poprawić.Pierwszą z nich to polska wersja językowa, domena .pl, polski serwer to i polska strona powinna być, drugą rzeczą jest optymalizacja strony. Co prawda chodzi szybko, ale sporo plików nie jest skompresowany przez co pobiera aż 3,2 MB. pingdom.com gtmetrix.com google.com Staraj się poprawić te wyniki jak to tylko możliwe. Mniej ważne pliki js można ładować na koniec dokumentu. Przydatne strony do kompresji plików CSS JS Polską wersję strony będę wprowadzał na dniach aktualnie rozmyślam jak to zrobić Nad "kondycją" strony jeszcze popracuje, jest sporo grafiki która sporo waży. Sprawdzałem stronę na pingdom'ie i zauważyłem że najbardziej przedłuża czas ładowania Likebox oraz GameTracker. Dzięki za wypowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach