Gość Roothek Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 Witam szukam jakiegoś taniego konta ftp pod kopie zapasowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suspect121 53 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 https://backupftp.pl/standardftp.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 backupftp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 backupftp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 backupftp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 gbzl.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 gbzl.pl Ich kont nie można trzymać jako backup... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 idhosting.pl to właściciel gbzl.pl, więc może jednak można, kto wie O w morde, ale jestem z tematem do tyłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roothek Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2014 Własnie myślałem, że backupftp to te ceny to opłata miesięczna, lecz po waszych postach sprawdziłem jeszcze raz i tu zonk! Dzięki panowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 witam Możecie podrzucić coś innego niż backupftp.pl chodzi tylko by było to inne dc niż biznes-hostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Za kilka dni uruchamiamy oficjalnie nowy produkt, BACKUP, możesz już jednak złożyć zamówienie na 200 GB dysk za 60 netto miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Moze konto w 2ap lub MyDevil? Ogolnie ich usłgi polecam, tylko jak pod backup to już duże ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Może warto rozważyć kebaba z ovh. Cena 4,99 euro/netto miesięcznie, oplata instalacyjna jednorazowa 9,99 euro netto. Do wykorzystania 500GB powierzchni dyskowej i pozostałe zasoby maszyny http://www.kimsufi.com/pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Witam szukam jakiegoś taniego konta ftp pod kopie zapasowe. Trochę się tego wala u mnie więc jak chcesz to daj znać na pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Dziękuje @SiXwishlist za propozycje, ale szukam firmy która cieszy się stabilnością a ciebie niestety nie znam Myślałem o tym na ovh ale wolał bym coś typu konto do backupu abym nie musiał tam ingerować za dużo(ustaw i zapomnij), dziękuje za podpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 witam Możecie podrzucić coś innego niż backupftp.pl chodzi tylko by było to inne dc niż biznes-hostu. Witaj, Rozumiem że chodzi tu wyłącznie o kwestie lokalizacji? Napisz na pomoc@backupftp.plze szczegółami wymagań - moge zaoferować ci konto ftp w innej lokalizacji niż Polska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 up Tak chodzi o to ze cześć serwerów mam też u nich dlatego backup chciałbym trzymać w innej firmie i lokalizacji, ale zagadać w tym temacie faktycznie mogę - nie pomyślałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2014 Dziękuje @SiXwishlist za propozycje, ale szukam firmy która cieszy się stabilnością a ciebie niestety nie znam Myślałem o tym na ovh ale wolał bym coś typu konto do backupu abym nie musiał tam ingerować za dużo(ustaw i zapomnij), dziękuje za podpowiedzi Ja ci mogę polecić ich usługi. Korzystam od roku? Stabilne i dobry kontakt z supportem jak i z użytkownikiem sixwishlist. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach