ArtystaPL 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 Strona WWW: www.bojsie.plOpis: Zapłacę za napisanie strasznych historii bądź recenzji książek gatunku horrorSposób płatności: PayPal lub SMSTematyka: HorrorKontakt: GG.51224937Cena: PayPal (0,10 zł) lub SMS (1,23 zł) od jednego napisanego tekstu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 Coś myślę, że chyba przecinek źle postawiłeś albo szukasz murzyna... Nie określiłeś za ile znaków płacisz te śmieszne grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) Przez godzinę np. napisze ktoś 6, jeden w 10 minut = 0,60zł/h interes życia, a nawet te 12 to jest 1,20zł. Daj minimum 0,60-1 zł to może znajdziesz chętnych. Edytowano Lipiec 26, 2014 przez konto2 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArtystaPL 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 Dobra macie troszke racji Niech będzie 60 gr od napisane tekstu min.150 znaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 Za 1000 znaków przy zwykłym tekście to minimum 4-5 zł, dla recenzji 8-10 zł ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArtystaPL 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 To jest moja cena płacę 60 groszy od 150 znaków nie jest to dużo i jeśli ktoś się zgodzi to zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 To jest moja cena płacę 60 groszy od 150 znaków nie jest to dużo i jeśli ktoś się zgodzi to zapraszam To napisz sam, proste. @mpm1122 podał Ci średnie rynkowe ceny dla tekstów - Ty sobie po prostu robisz jaja, albo jesteś aż tak naiwny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 Nie no wszystko ładnie pięknie, ale trzeba chyba przeczytać książkę żeby napisać jej recenzję? Myślę ze cena od 50zł / artykuł byłaby mniej obrażająca dla potencjalnych "redaktorów" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 Moge dac Ci namiary na "pisarzy" ktorzy jakis czas temu reklamowali sie na ZPN (kiedy działało). "Zawodowcy" dawali odpowiednie ceny, a amatorzy niskie ceny. Tylko, ze jak wyskoczysz "profesjonaliscie" z podana wyzej cena to od razu napisze, ze "mozesz wziac mlotek, najlepiej 5-kilowy i walnac sie czaszke". Przerabialem to jak probowalem negocjowac cene przy kilku tysiacach tekstow. Na pewno znajdziesz kogos z rodziny, znajomych, przyjaciol - im to zlec. W koncu taka gora kasy... szkoda zeby wpadla w obce rece. A na koniec - mozesz mi wyjasnic co potencjalny zleceniobiorca ma zrobic z SMS za 1,23zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 A na koniec - mozesz mi wyjasnic co potencjalny zleceniobiorca ma zrobic z SMS za 1,23zł? Po odjęciu wszystkich kosztów może sobie kupić gumę balonową "Donald" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArtystaPL 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 No panowie jest 2 chętnych Więc zamykamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach