fujara 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2006 Rozumiem ze chciales sobie dobic postami do 1000 ? Bo raczej post nic nie wniosl .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2006 Proponuję zamknąć ten temat w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2006 Rozumiem ze chciales sobie dobic postami do 1000 ? Bo raczej post nic nie wniosl .. Powiedz mi jeszcze, że twój tekst nie był OT No fear baby! Cały ten temat to jeden wielki OT więc nie zgrywaj takiego merytorycznego i wrzuć na luz :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 Jak widać po prostu każdy uważa inaczej. Niestety ludzie z PIS-u nie są reprezentacyjni, zamiast łagodzić konflikty to oni to rozmuchują aż do Trybunału Stanu i uważają że im się wszystko należy, co nie jest prawdą, trzeba wypracować każdą umowę, negocjować każdy kontrakt. Dlatego właśnie jestem za PO, oni nie są buntowniczo nastawieni, chcą współpracy z innymi krajami, nie chcą robić konfiktów i może dlatego uważacie że są "bez jaj" co według mnie jest krzywdzone dla nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2006 Wystarczy przez kilka dni przeglądać nagłówki w dowolnym portalu żeby zebrać grubą tekę niespełnionych obietnic i zapowiedzi kryzysu gospodarczego. Niech nikt nie zapomina, że nasz kochany rząd stosuje dokładnie taką taktykę, jak kiedyś rząd Węgier :wink: Trzeba być kompletnym kretynem, żeby w czasie wzrostu gospodarczego na siłę zwiększać wydatki budżetu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach