zaksmok 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2014 Hej. Szukam jakiegoś porządnego serwera poczty. Moje wymagania: - Obsługa do 50 domen - Obsługa do 300 kont email - Aliasy - Catch-all - Obsługa spamu - IMAP - Fajnie gdyby było API do zarządzania konfiguracją Rozwiązania typu google apps nie wchodzą w grę, bo mnie zjedzą koszta... Mam złe doświadczenia z nazwa.pl i home.pl. Chciałbym aby ktoś polecił mi dobry e-mail hosting lub zaproponował własny serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomiMal 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2014 Jakiś czas temu pisałem o Office 365 i Fastmail cieżko o lepszą pocztę w tej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2014 Fastmail kosztuje niewiele mniej niż GApps ($40 vs $50 na rok), a Office 356 praktycznie tyle samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaksmok 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2014 Chłopaki nie mam zamiaru płacić $6000 rocznie za utrzymanie poczty... Myślałem bardziej o budżecie 100zł/miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2014 No to jakiś vps i nap iredmail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2014 Wziąć sobie kimsyfa, wgrać na niego postfixa, dovecota, spamassassina i resztę, całość skleić przy pomocy ISP Config i mamy pocztę z ładnym panelem i bez ograniczeń. Koszt takiego rozwiązania w granicach 40 zł / miesiąc, OVH ma bardzo dobrą stabilność łącza, przez co jedyne o co trzeba dbać to o dyski twarde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach