Devias 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2014 Witam wszystkich, Chciałbym zaoferować swoje "usługi" związane z tworzeniem różnego rodzajów skryptów php, dodatków do istniejących stron, kodowania szablonów, itp.. Umiejętności: - Znajomość PHP/SQL - Znajomość HTML, CSS, JavaScript - Również w podstawowym stopniu potrafię: Python, Bash. Co prawda nie posiadam portfolio, gdyż nigdy nie potrzebowałem.. może źle.. no ale cóż. Takie projekty wykonywałem: * Kodowanie różnych stron z PSD do html'u z różnymi dodatkami js itd.. * Zarządzanie kilkunastoma różnymi stronami prowadzonych przez siebie i moich znajomych, aktualnie jestem webmasterem na stronie http://vmf1.eu ale wcześniej było również kilkanaście innych. * Przerabianie różnego rodzajów gier via www, dodawanie do nich modyfikacji. * Tworzenie od podstaw gier via www. * Tworzenie panelu zarządzanie serwerów głosowych (VT, TS oraz Mumble) * Tworzenie panelu zarządzania serwerów gier (Counter Strike 1.6) * Wykonywanie różnych skryptów np.: - Symulatory wyścigów samochodowych i rowerowych w PHP - Integracje SMS. - Portfele wirtualnych PLN'ów - Statusy serwerów gier. - Formularze - Relacje na żywo - System filmów online, czyli pobieranie filmów z innych serwisów o takiej tematyce linków do filmów, po czym sprawdzanie czy są one aktywne i pobieranie informacji z filmweb'u. I pewnie dużo, dużo więcej rzeczy o których zapomniałem Co prawda nie mam, żadnego cennika za godzinę, lecz wyceniam mniej więcej ile będzie kosztowała usługa, przed podjęciem się jeszcze wykonywania.. Kontakt: Prywatna Wiadomość GG: 190105 Pozdrawiam Marcin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach