Empty997 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2014 (edytowany) Witam, nie chcąc spamować i zakładać dodatkowych tematów zapytam tutajChcę postawić portal(jeszcze nie wiem jaki cms)+forum(mybb)+mediawikiJaki hosting polecacie "PŁATNY" który będzie w stanie obsłużyć taki zestaw.Najważniejsze parmetry dla mnie to:Obsługa PHP(5.4+) i MySQL (5.3+)co najmniej 1GB miejscabez reklambez blokad serverów dla obcokrajowych ipI jedną z ważniejszych rzeczy dla mnie jest to aby płatności za hosta można dokonywać co miesiąc, a nie jak w dużej mierze hostów raz na rok.Jest to spowodowane tym że chcę stworzyc coś z nie do końca pewną ekipą, a nie lubię wyrzucać pieniędzy w błoto.Do tej pory używałem xaa.pl, ale gdy okazało się że połowa znajomych zza wschodniej granicy nie może wejść na stronę o ich dostawcy neta są poblokowani na xaa zostałem zmuszony do przeniesienia się w inne rejony.Osobiście zastanawiam się nad webd.pl lub chmurka.pl ale za każdą sugestie był bym bardzo wdzięcznypozdrawiam Edytowano Lipiec 21, 2014 przez Empty997 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2014 Sprawdź Mzone-net.eu, można płacić co miesiąc. Jest możliwość darmowego testu przez 7 dni za darmo - tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2014 chmurka.pl to już chyba wymasły hosting nikt od dawna ze wsparcia technicznego nie odpowiada. Ja ze swojej strony polece ci netdc.pl link masz w podpisie. Maja stabilne serwery i wszystko dziala jak potrzeba. Ja jestem tam już ponad rok i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dew Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2014 A moze hitme.pl? Mają ciekawą ofertę serwerów www, hmcloud i ceny od 5 zł miesięcznie. Korzystam i nie narzekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sax.pl 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2014 Cześć! Zapraszamy do nas! Płatność miesięczna, 3-miesięczna, półroczna i roczna! Oferta z serii ECO - powinna być dla Ciebie w sam raz W razie pytań - zapraszamy: bok@sax.pl Pozdrawiamy, SAX.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2014 Popatrz między innymi na te hostingi: Hekko.pl MZone Biznes-Host, ViPower, ZenBox, MintsHost, HitMe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2014 Ze swojej strony polecam hekko.pl od kilku lat żadnych problemów w miare szybka pomoc, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2014 Ja polecam hosting ze stopki:) Od kilku lat żadnych większych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2014 Rzuć okiem na hosting bez limitu w Group5, można płacić miesięcznie. Chociaż nie da się ukryć, że bardziej opłaca się choćby na rok :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2014 Biznes-Host, Hekko, Mintshost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Googlestat.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2014 A korzystał ktoś z was z zenboxa, czy jakoś tak? Dużo ostatnio było szumu o nich, ale nie wiem na ile oni są dobrzy jak inni piszą, bo jak patrzę na ich cenik to liczą według UU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2014 Są dobzi, ale generalnie to drogo wychodzi korzystanie z ich usług. Z Zenboxa korzysta większość znanych, polskich blogerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2014 Ja korzystam obecnie z home.pl - dość drogi, jupe.pl oraz sax.pl. ogólnie jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SuReK 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2014 HosTeam.pl ochrona DDoS i jest wszystko co potrzebujesz a w dodatku dosyć niska cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baran89 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2014 Mogę polecić z czystym sumieniem cal.pl. W zasadzie wszystkie Twoje wymagania spełnia. Trnsfer nielimitowany, dysk nim. 5GB z większych zalet. Możesz sobie wykupić abonament roczny, chyba niecałe 80 zł, albo płacić co miesiąc. Do tego miałem tez jakiś okres testowy. Za taką cenę chyba będzie ciężko cos konkurencyjnego wykupić. Po pół roku nie mam żadnych problemów z dostepem, czy logowaniem, więc ja jaokśc mogę spokojnie postawić "5". Poprzednio miałem wykupioną domenę i serwer na nazwie, i wszystko spoko, tylko cena z kosmosu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tobi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2014 A korzystał ktoś z was z zenboxa, czy jakoś tak? Dużo ostatnio było szumu o nich, ale nie wiem na ile oni są dobrzy jak inni piszą, bo jak patrzę na ich cenik to liczą według UU Testowałem tam Prestashop, co mnie zdziwiło wydajność była lepsza niż na o wiele droższych serwerach VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 lh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2014 Rzuć okiem na hosting bez limitu w Group5, można płacić miesięcznie. Chociaż nie da się ukryć, że bardziej opłaca się choćby na rok :-) Cena tego hostingu, to cena netto? Nie mogę na stronie znalexc tej informacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2014 Netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2014 Zgadza się, ceny podane na stronie są kwotami netto. Po dodaniu wybranego pakietu do koszyka system pokazuje wartość zamówienia po dodaniu podatku. Tam można też od razu zobaczyć ile wyniesie opłata po roku korzystania z hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2014 (edytowany) Biznes-Host Korzystam już od 6 lat może wiecej - cały czas VPS / hosting WWW i domeny. Jestem zadowolony Dodatkowo super program polecający dzięki któremu zarabiasz na swoje usługi, rabaty. N Edytowano Listopad 19, 2014 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2014 Polecanie usług i zarabianie przez pozyskiwanie klientów działa w zasadzie na większości hostingów. Pytanie tylko na ile jest takie pozyskiwanie efektywne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WireBoot 3 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2014 A ja zapytam inaczej - jaki budżet macie? Może się po prostu okazać, że najtansze konto hostingowe przy płatności rocznej będzie miało taką samą cenę jak inne przy płatności miesięcznej. Co do kont hostingowych każdy pewnie poleca , ja też polecę, http://linuxpl.com co prawda platnosci miesiecznej nie maja ale mysle ze mozna sie skontaktowac z supportem w celu ustalenia innych okresow rozliczeniowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katrinka87 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Ja korzystam obecnie z cal.pl i nie narzekam, dobre parametry, szybki support i cena stosunkowo niska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 I tylko po to się zarejestrowałaś, żeby nam to powiedzieć... Ehh ta kiepska szeptanka cal.pl jest widoczna na każdym kroku i na wielu forach -> 0-5 postowcy polecają cal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach