jensej 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 Witam. Zapraszam do oceny strony do uploadu plikow video. Strona w fazie beta. Bez reklam i limitow. W pelni darmowa. I wydaje mi sie ze dosc prosta. Poprosze o opinie i sugestie. Http://vidfile.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 Zapewne stoi na dedyku z ovh, dysk się zapełni i będzie po hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 A ze tak zapytam mam kupic wlasne serwery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) Chodzi o to, że masz tam sobie dedyka lub vpsa z dużym dyskiem i jak użytkownicy zapełnią Ci dyski to zapewne zamkniesz ten hosting bo nie będzie Ci się opłacało, ponieważ nie będzie z tego zarobku. Edytowano Lipiec 20, 2014 przez konto2 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 Poprosze o ocene serwisu. A nie o plan biznesowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 Ale co my mamy oceniać. Gotowy skrypt i informację, że należy się zarejestrować lub zalogować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 Czy nie za prosty graficznie czy wszystko dziala jak nalezy, moze sobie jakos inaczej to wyobrazacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) Pisze, że można dodać tylko viedo a mi normalnie pliki zdjęciowe dodaje, powinien pojawiać się jakiś error. Do tego coś nie dodaje pliku wideo do listy plików. Dodaj URL upload. Edytowano Lipiec 20, 2014 przez konto2 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 Wideo dodaje po przetworzeniu. Dzisiaj dodam odpowiednie komunikaty. To zajmuje pare minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 to cos długo przetwarza, dodalem plik .flv 4MB 15s i po 15 min jeszcze sie niepokazał, boje sie co to by bylo z 2GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2014 to cos długo przetwarza, dodalem plik .flv 4MB 15s i po 15 min jeszcze sie niepokazał, boje sie co to by bylo z 2GB dzięki za info, serwery są dość szybkie, błąd był w tym, że nie dodałem rozszerzenia xD. Poprawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konto2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2014 (edytowany) Zrób tak, że jak ktoś doda plik to od razu pojawia się w kolejce do przetworzenia... Bo tak jest nie potrzebna, teraz dodałem plik i znów go tam nie ma. // Coś nie działa... czekam już prawie 10 min i znów pliku nie ma, a waży on 4MB... Moja rada na drugi raz posprawdzaj wszystko zanim coś dodasz do oceny. Edytowano Lipiec 21, 2014 przez konto2 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2014 pare rzeczy poprawionych, u mnie wygląda dobrze. Jeśli problem występuję poproszę o jakieś fotki na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) przy wgraniu złego formatu jest info, ok ale wygląda on tak: <p>The filetype you are attempting to upload is not allowed.</p> z <p> i po angielsku w dodatku i aby pokazał się błąd trzeba najechać na plik. 2. http://vidfile.net/user/panel po co ta rozwijana lista wyboru w Panel? zrób to jako oddzielne odnośniki 3. wgrałem plik mp4 wywaliło, że zły format. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez IStreamPL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2014 przy wgraniu złego formatu jest info, ok ale wygląda on tak: <p>The filetype you are attempting to upload is not allowed.</p> z <p> i po angielsku w dodatku i aby pokazał się błąd trzeba najechać na plik. 2. http://vidfile.net/user/panel po co ta rozwijana lista wyboru w Panel? zrób to jako oddzielne odnośniki 3. wgrałem plik mp4 wywaliło, że zły format. <p> poprawione. Błędy są wyświetlane przy pliku, dlatego że można uploadować wiele na raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leo15 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2014 Błąd przy formacie mp4 <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <title>Error</title> <style type="text/css"> ::selection{ background-color: #E13300; color: white; } ::moz-selection{ background-color: #E13300; color: white; } ::webkit-selection{ background-color: #E13300; color: white; } body { background-color: #fff; margin: 40px; font: 13px/20px normal Helvetica, Arial, sans-serif; color: #4F5155; } a { color: #003399; background-color: transparent; font-weight: normal; } h1 { color: #444; background-color: transparent; border-bottom: 1px solid #D0D0D0; font-size: 19px; font-weight: normal; margin: 0 0 14px 0; padding: 14px 15px 10px 15px; } code { font-family: Consolas, Monaco, Courier New, Courier, monospace; font-size: 12px; background-color: #f9f9f9; border: 1px solid #D0D0D0; color: #002166; display: block; margin: 14px 0 14px 0; padding: 12px 10px 12px 10px; } #container { margin: 10px; border: 1px solid #D0D0D0; -webkit-box-shadow: 0 0 8px #D0D0D0; } p { margin: 12px 15px 12px 15px; } </style> </head> <body> <div id="container"> <h1>An Error Was Encountered</h1> <p>Unable to locate the source file. Please check your path.</p> </div> </body> </html> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) wprowadzamy poprawki, dlatego mogą występować przez 1-2 dni problemy. ps. dzięki za info. Edytowano Lipiec 28, 2014 przez jensej (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach