NiceWebHost 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2014 Witam, szukam jakiegoś darmowego modułu do Zpanel na Ubuntu, który pozwoli na automatyzację tworzenia kont użytkowników. Szukałem już w Google, ale ciągle trafiam albo na dead linki albo przy instalacji okazuje się, że repozytorium jest nieaktualne. Próbowałem już instalować TheHostingTool, ale skończyło się na wyświtlaniu jakiejść strony błędu zamiast właściwego contentu w panelu. Możecie coś polecić, albo pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2014 O ile pamiętam to BoxBilling idzie połączyć z zpanelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceWebHost 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2014 Tylko trzeba jeszcze doinstalować ionCube, a większość poradników jest napisana raczej pod czystą instalację apache2. Wolałbym jednak coś innego, choć BoxBilling kusi wyglądem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2014 ioncube to przecież 5 minut roboty. Są nawet poradniki jak to zainstalować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceWebHost 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2014 Niby tak, ale coś mi z tym nie wychodzi, pod Zpanelem.. do jakiej ścieżki wypakowywać archiwum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2014 Do jakiej chcesz i dodaj ładowanie libsa do php.ini.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceWebHost 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2014 Zainstalowałem ionCube (faktycznie to nie było takie trudne ) mam też BoxBilling już, ale nadal mam problem z połączeniem go z Zpanelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2014 A jaki masz ten problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceWebHost 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2014 Problem z połączeniem Zpanelu z BoxBilling. Kiedy rejestruję użytkownika na stronie i rejestruję usługę, to dostaję dane do konta, generowane z BoxBilling, ale w Zpanelu nic się nie zmienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach