robert0770 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 (edytowany) Witam mam na serwerze zainstalowane pare uslug, apache2, postfix, davecot, proftpd, mysql (te usługi obciazały mi na max 1% procesor) dzisiaj sobie zainstalowalem do testów teamspeaka3 i obciazenie jest tak od 80-99% (przy vpsie 1 rdzen 2ghz) nawet gdy nie ma żadnych użytkowników... jedyne co zrobilem to dodalem go do gametrackera tak ma byc czy cos zle? Edytowano Lipiec 17, 2014 przez robert0770 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Na pewno to ts obciąża łącze? Sprawdzałeś logi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robert0770 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 o faktycznie, to nie był ts tylko dziwne ze tego procesu nie zamknęło nano /home/ts3/teamspeak3/serverquerydocs/ + 2x tab było do wyswietlenia duzo plików ale jednak dałem "y" i potem poprostu zamknąłem okno putty i taki proces mi widniał, az dziwne ze tyle proca zżerał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach