Mduiuw 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Witam, mam taki problem, ponieważ chciałbym aby obrazki, które są wyświetlane przez linki bezpośrednie były np. w ramce lub abym mógł umieścić nad nimi jakiś tekst. Nie mam pojęcia ja coś takiego zrobić. PHP, htaccess? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 W sensie, że chcesz manipulować grafiką? Możesz to rozwiązać na parę sposobów: - zmieniać grafikę po uploadzie - utworzyć jakiś plik/kontroler, który będzie serwował pliki (zamiast bezpośrednio się do nich odnosić), a w nim manipulować obrazkiem - utworzyć regułę rewrite, która będzie przekierowywała odpowiednie żądania do pliku wyżej wspomnianego, a on będzie obrabiał i serwował grafiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mduiuw 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 Chodziło mi o coś takiego żeby wszystkie bezpośrednie linki do plików graficznych przekierowywało do pliku który by generował np. jakaś stronę html i w niej obrazek z przekierowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2014 No to ustaw jakąś regułę rewrite i w tym pliku obsługuj grafiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach